Belépési szabályok

a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ rendezvényeinek résztvevői számára

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területére a látogató saját felelősségére lép be.
A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ által szervezett rendezvényre nem léphet be, aki

  • „koronavírus-betegség 2019” (COVID-19) megbetegedésben szenved
  • a COVID-19 megbetegedés tüneteit tapasztalja magán – így különösen köhögés, láz, nehézlégzés, hirtelen kezdetű szaglásvesztés, ízérzés hiánya vagy ízérzés zavara – illetve tapasztal magán olyan tüneteket, melyek mások egészségét veszélyeztethetik
  • a tervezett belépést megelőző 14 napban olyan országban járt, amely az országos tisztifőorvos által közzétett aktuális lista alapján új koronavírus fertőzéssel érintett területnek minősül
  • a tervezett belépést megelőző 14 napban szoros kapcsolatban volt igazoltan vagy valószínűsíthetően COVID-19 fertőzött személlyel
  • bármilyen okból otthoni vagy hatósági karantén alatt áll.

Látogató tudomásul veszi, hogy amennyiben a fenti feltételek bármelyike fennáll, akkor nem léphet be a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területére.

Látogató tudomásul veszi, hogy a beléptetés során a fogadócsarnokokban kihelyezett hőkamerán és fertőtlenítő kapun át kell haladnia, és zárt térben maszkot kell viselnie.

A Hungexpo Zrt. megtagadhatja a belépést, amennyiben a belépni szándékozó látogató a Covid-19 tüneteit (köhögés, nehézlégzés) produkálja vagy amennyiben a hőkamera azt mutatja ki, hogy a látogató lázas.

A belépés megtagadása esetén a látogató részére a már megvásárolt jegy ára a helyszínen készpénzben visszafizetésre kerül.

Ajánlások látogatók részére

• Végezzék el a regisztrációs folyamatot, illetve a jegyvásárlást előzetesen online felületeinken és nyomtassák ki a belépőjüket előzetesen otthon.
• Használják az előzetes tárgyalásegyeztető rendszert a kiállítókkal.
• Tartsák be a higiéniai és egészségügyi rendelkezéseket.

Részletesebb információk a Kiállítási Központban alkalmazott szabályokról itt.

A helyszínen jegyet vásárló látogató a jegyvásárlással/regisztrációval elfogadja a jelen szabályzatot is.