Látogatóknak

AUTOMOTIVE HUNGARY 
8. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
2020. október 19-22.

Szakmai és üzleti szempontból egyaránt sikeresnek értékelték a részvevők az október 18-án zárult 7. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást és a vele egy időben rendezett Autótechnika-Autodiga szakkiállítást. 15 ország 200 kiállítója és számos szakmai program több mint 10 000 látogatót vonzott a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. Bővebben: ITT

A 2019-es rendezvény fővédnöke: Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter

Az AUTOMOTIVE HUNGARY 2019-ben bemutatta a járműiparra jellemző ágazati mátrixot, amelyben megtalálhatók az elektronikaszámítástechnikaszoftver-, gép-, műanyag-, üveg-, vegyipar, és kompozit ipar egyes elemei.

Az autógyárak részvételén túl várjuk kiállítóként az alkatrészgyártókgyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatásokképviselőit,gépjárműipari egységek és rendszerek-üzemi gyártó berendezések gyártóit,forgalmazóit, rendszerintegrátorokat, valamint az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók képviselőit.

Bízunk benne, hogy 2020-ban Önt is látogatóink között üdvözölhetjük!

RÉSZTVEVŐK 2019

4 magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég volt jelen kiállítóként, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai várták a látogatókat.

Programok 2019

AUTOMOTIVE – TECHTOGETHER

Idén került sor a 6. TECHTOGETHER verseny lebonyolításra, melynek célja most is a szorosabb kapcsolatteremtés a műszaki felsőokatatásban tanulók és járműipari cégek között. Emellett a verseny népszerűsíti a műszaki pályát a nézőként résztvevő középiskolás fiatalok számára.

INNOVÁCIÓS TERMÉKDÍJ

2018-ban hirdette meg először a HUNGEXPO Zrt. Innovációs és Termékdíj pályázatot az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításon. 2019-ben a rengeteg pályázati anyag közül a szakmai zsűri (Magyar Gépjárműipari Egyesület, autopro.hu) három kategóriában hirdetett Nagydíjat és két kategóriában Különdíjat
A részletekért kattintson IDE!

ÁLLÁSAJÁNLATOK

SZAKMAI PARTNEREK

  • Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)
  • Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ)
  • Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

TÁRSRENDEZVÉNY

Az AUTOMOTIVE HUNGARY társrendezvénye, az AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás idén 28. alkalommal került megrendezésre. A hazai autójavító és -fenntartó ipar legjelentősebb szakmai fórumán a diagnosztika, a garázsberendezések és a gépjárműalkatrészek, valamint a szolgáltatások kínálatát egy fedél alatt tekinthették meg a gépjárműjavító szakma szereplői. A kiállítás három napja alkalmat teremtett a szakemberek számára, hogy megismerjék az autóiparhoz kapcsolódó ágazatok és szolgáltatások újdonságait, fejlesztéseit és bemutatásra került a villamos autók szervizelése, továbbá az ehhez szükséges műszerek és célszerszámok.