• #
 • #

Nyitó oldal

SAVE THE DATE

AUTOMOTIVE HUNGARY 
8. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
2020. október 14-16.

A 2019-es rendezvény fővédnöke: Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter

Az AUTOMOTIVE HUNGARY bemutatta a járműiparra jellemző ágazati mátrixot, amelyben megtalálhatók az elektronikaszámítástechnikaszoftver-, gép-, műanyag-, üveg-, vegyipar, és kompozit ipar egyes elemei.

Szakmai és üzleti szempontból egyaránt sikeresnek értékelték a részvevők az október 18-án zárult 7. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást és a vele egy időben rendezett Autótechnika-Autodiga szakkiállítást. 15 ország 200 kiállítója és számos szakmai program több mint 10 000 látogatót vonzott a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. Bővebben: ITT

Az autógyárak részvételén túl kiállítottak az alkatrészgyártókgyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselőigépjárműipari egységek és rendszerek-üzemi gyártó berendezések gyártóiforgalmazóirendszerintegrátoroka, valamint az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók képviselői.

Miért érdemes kiállítani?

 • 10.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner
 • Erős szakmaiság
 • Országos és határokon átívelő médiakampány
 • Bemutathatja termékeit a hazai és a nemzetközi szakmai látogatók és a legfontosabb piaci szereplők számára, akiket nagyszabású marketing és PR akciókkal érünk el
 • Az iparágak képviselői és döntéshozói számára érdekes versenyek és kísérőesemények
 • Személyre szabott szolgáltatások segítik részvételének hatékonyságát
 • régió vezető szakkiállítása
 • legrangosabb hazai szakmai kiállítás
 • Komplex, több terület szinergiájára építő egyedi kiállítási csokor
 • Széleskörű szakmai támogatottság, gazdag szakmai program

Bízunk benne, hogy 2020-ben Önt is kiállítóink között üdvözölhetjük!

Programok 2019

AUTOMOTIVE - TECHTOGETHER

Idén került sor a 6. TECHTOGETHER verseny lebonyolításra, melynek célja most is a szorosabb kapcsolatteremtés a műszaki felsőokatatásban tanulók és járműipari cégek között. Emellett a verseny népszerűsíti a műszaki pályát a nézőként résztvevő középiskolás fiatalok számára.

INNOVÁCIÓS ÉS TERMÉKDÍJ

2018-ban hirdette meg először a HUNGEXPO Zrt. Innovációs és Termékdíj pályázatot az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításon. 2019-ben a rengeteg pályázati anyag közül a szakmai zsűri (Magyar Gépjárműipari Egyesület, autopro.hu) három kategóriában hirdetett Innovációs Díjat és két kategóriában Különdíjat. Az elismerés felhívja a termékre a figyelmet, ezáltal a kiállítás napjai alatt akár 10 000 szakmai látogató tekinti meg.

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiállítóinknak idén is lehetősége nyílt feltölteni állásajánlataikat a honlapunkra. Állítson ki az Automotive Hungary szakkiállításon és találja meg itt új munkatársait!

Mutassa be termékeit, szolgáltatásait a 8. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállításon és találkozzon az ipar meghatározó szereplőivel, döntéshozóival, lehetséges megrendelőivel!

Felkeltettük érdeklődését?
Az AUTOMOTIVE HUNGARY csapata
készséggel áll rendelkezésére!

Baranyai Gergő
Kiállításigazgató
+36-1/263-6104
baranyai.gergo@hungexpo.hu

German Melanie
Értékesítési manager
+36-1/263-6007
german.melanie@hungexpo.hu

Kincses Erika
Értékesítési manager
+36-1/263-6088
kincses.erika@hungexpo.hu

 


VISSZATEKINTÉS
AUTÓTECHNIKA - AUTOMOTIVE HUNGARY 2018

Sikerrel zárult a 6. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás és a 27. AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállításra szervezett szakmai konferenciák telt házzal zajlottak, és a résztvevők szerint különösen eredményes volt a beszállítói fórum, ahol számos üzlet köttetett. Az eddigi évek egyik legsikeresebb járműipari kiállításcsokra ért véget október 19-én. A három napos rendezvényen 15 országból, 255 kiállító vett részt, ami 2017-hez képest 16%-os emelkedést mutat. A megnövekedett érdeklődés a látogatószámon is megmutatkozott, hiszen átlagosan napi 20%-kal haladta meg a tavalyit. Bővebben: ITT

Köszönjük, hogy a részesei voltak, idén újra találkozunk!