• #
  • #

állandó programok

A SZAKMA ÜNNEPE

A Hungexpo Zrt. szakmai partnereivel és kiállítóival közösen egy nagyszabású, az autógyártás teljes spektrumát felölelő, komplex járműipari rendezvényre várja a látogatókat.
A széleskörű kiállítói kínálat mellett a kiállítási csokorhoz magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, mely 3 kiemelt pillérre épül: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

E-mobilitás stand - A kiállítás nem a jelenre, hanem a jövőre irányul, ezért bemutatjuk a teljes vertikumát annak, hogyan lesz a tényleges zöld energiából (napelem, szélkerék, stb.) hidrogén, és ez a hidrogén hogyan hajt meg járműveket üzemanyagcella segítségével.
Helyszín: A pavilon, 107 stand

AUTOMOTIVE HUNGARY Techtogether - Egy olyan sokoldalú, hiánypótló program, amely felvonultatja a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére. A program keretén belül elméleti és gyakorlati feladatokkal tűzdelt háziversenyre is sor kerül, melyen a hazai felsőoktatási intézményeknek kiírt autóipari versenyek legjobb csapatai vesznek részt.
Helyszín: A pavilon
Bővebb információ a versenyről: itt

TIER UP! stand a HIPA szervezésében - A megjelenés célja, hogy erősítse a kooperációt a magyar járműipari egyetemek és a hazai kkv szektor között a szakmai tartalommal megtöltött gyakornoki programok és a közös kutatás-fejlesztési projektek területén.
A Tier Up! program az alábbi szolgáltatásokat nyújtja járműipari beszállítók részére: egységes felsőoktatási szervezet-, eszköz-, humánerőforrás- és projekt-adatbázis; tájékoztatás az innovációhoz elérhető támogatási és finanszírozási lehetőségekről; kapcsolatépítés elősegítése a felsőoktatási intézményekkel és a lehetséges fejlesztési partnerekkel.; képzések; gyakornoki programok szervezése; szakdolgozati, TDK és kutatási projektek.
Helyszín: A pavilon, 206/E

KOLLEKTÍV MEGJELENÉSEK - közös kiállítói standokat szervez a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipar Kamara, a MAJOSZ és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!