• #

Nyitó oldal

SZAKMAI REGISZTRÁCIÓ ITT!

Egy pár kép a mai napról és újdonságainkról.
Tekintse meg Ön is a kiállítást!


AUTOMOTIVE HUNGARY 2017

2017-ben október 18-20. között rendezzük az AUTOMOTIVE HUNGARY-t,
az 5. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást
a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

KIÁLLÍTÓINK ÁLLÁSAJÁNLATAI
Találja meg nálunk álmai állását! Több, mint 120 ajánlatból válogathat.
Tekintse meg KIÁLLÍTÓI ÁLLÁSAJÁNLATOK menüpontunkat! A nyitott pozíciókról itt a kiállításon tud érdeklődni és egyúttal leadhatja jelentkezését is.

RÉSZTVEVŐK

 • A kiállításon a magyar járműipar meghatározó szereplői, az autógyárak, TIER1-es, TIER2-es és TIER3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai lesznek jelen.  A sort új kiállítók is bővítik Németországból, Dél-Koreából, Olaszországból, Svájcból és Taiwanról.
 • tematikánként néhány partnerünket megemlítve: Continental, Keyence, Knüppel, KUKA, Mitutoyo, TRUMPF, ThyssenKrupp, Wedco, ZF Hungária

A teljes kiállítói listáért kattintson IDE!

PROGRAMOK

 • ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIERtematikai pontokra épülő programok
 • Konferencia az intelligens járművekről a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében
 • HIPA-JETRO és HIPA-MAJOSZ beszállítói fórumok
 • edubiz 2017 – Partnertalálkozóval egybekötött szimpózium az erőforrásfejlesztésről és a jövőtervezésről a régióban a CEEPUS és  a local global szervezésében
 • Mérnökképzés az IATF 16969 átállásról 
 • E-mobilitás konferencia és mérnöki kamarai szakmai továbbképzés
 • Villanyszerelő képzés elektromosautó-töltő témakörben
  a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. szervezésében
 • AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER verseny a műszaki felsőoktatásban résztvevő diákcsapatok részére

A teljes programot IDE kattintva tekintheti meg.

SZAKMAI PARTNEREK

 • Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)
 • Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ)
 • Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

TÁRSRENDEZVÉNY az AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás


 JELENTKEZZEN MOST AZ UTOLSÓ HELYEKRE!

 

Válassza ki standját a pavilon legkeresettebb területén jelentkezésével egy időben!

Legyen Ön is kiállító a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumon, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van, a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére!

Miért érdemes kiállítani?

 • 10.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner
 • Erős szakmaiság
 • Országos és határokon átívelő médiakampány
 • Bemutathatja termékeit a hazai és a nemzetközi szakmai látogatók és a legfontosabb piaci szereplők számára, akiket nagyszabású marketing és PR akciókkal érünk el
 • Az iparágak képviselői és döntéshozói számára érdekes versenyek és kísérőesemények
 • Személyre szabott szolgáltatások segítik részvételének hatékonyságát
 • A régió vezető szakkiállítása
 • A legrangosabb hazai szakmai kiállítás
 • Komplex, több terület szinergiájára építő egyedi kiállítási csokor
 • Széleskörű szakmai támogatottság, gazdag szakmai program
 Kattintson a képre és olvassa el a foldert, melyben minden fontos információt megtalál az idei kiállításról.

 


Maradt még kérdése?  Az AUTOMOTIVE HUNGARY csapata készséggel áll rendelkezésére. A folder végén megtalálja elérhetőségeinket.

Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:
AUTOMOTIVE HUNGARY csapat


Tekintse meg az AUTOMOTIVE HUNGARY 2016 és AUTÓTECHNIKA 2016 kiállításokról készült összefoglaló videót!


MÚLT – ADATOK 2016-ból

 • rekordszámú látogató - 27 országból, több mint 10 000 szakember érkezett
 • 11 ország 250 kiállítója hozta el termékeit és szolgáltatásait
 • 7 000 m2 kiállítási területen

A 4 magyarországi gyártótelephellyel rendelkező vállalat – Audi, Mercedes, Opel, Suzuki - mellett számos, a saját területén meghatározó cég, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, ipari szolgáltatók széles rangsora volt jelen.

A 2016-os kiállítási csokorról készült Follow up anyagért kattintson ide.


AUTOMOTIVE HUNGARY 2016

Minden eddiginél sikeresebben zárult az idei AUTOMOTIVE HUNGARY és AUTÓTECHNIKA kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
10 ország több mint 250 kiállítója minden eddiginél több, közel 10.000 látogatónak mutatkozott be, a kiállításokkal párhuzamosan zajló üzleti fórumokon pedig számos sikeres tárgyalást bonyolítottak a részvevők.

A 4. AUTOMOTIVE HUNGARY és 25. AUTÓTECHNIKA kiállítás együtt komplex képet mutatott a járműipar jelenlegi trendjeiről, a fejlődési irányokról, az innovációs lehetőségekről és a szakember utánpótlás helyzetéről.

KIÁLLÍTÓK – 250 KIÁLLÍTÓ 11 ORSZÁGBÓL
A 4 magyarországi gyártótelephellyel rendelkező vállalat mellett számos, a saját területén meghatározó cég, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók széles rangsora volt jelen. A kiállítók újdonságaik, termékeik, szolgáltatásaik bemutatása mellett többek között HR ajánlatokkal is várták a szakembereket.
Városok és régiók is csatlakoztak a bemutatóhoz. Megjelent a rendezvényen a Nyugat-Pannon Régió, Miskolc, Győr, és idén először Tatabánya.
Kollektív bemutatók keretén belül közös kiállítói standokat szervezett a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipar Kamara, a PMKIK, a MAJOSZ és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

LÁTOGATÓK – MINDEN EDDIGINÉL TÖBB, KÖZEL 10.000 SZAKEMBER

PROGRAMOK – ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER
A kísérőesemények a hagyományokhoz híven az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épültek. Szakmai partnereink közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú programon vehettek részt, akik kilátogattak a kiállításra.

450 ÜZLETI TÁRGYALÁS A BESZÁLLÍTÓI FÓRUMOKON
Hatalmas sikernek bizonyultak például azok az üzleti fórumok, amelyeket a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és partnerei rendeztek, valamint nagy érdeklődés mellett zajlottak a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségével (MAJOSZ), illetve a japán kereskedelmi szervezettel, a JETRO-val közösen szervezett találkozók is, melyeken csaknem 450 üzleti megbeszélést tartottak magyar és külföldi vállalkozások képviselői.
Az AUTOMOTIVE-on rendezte meg a Portfolió és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) az őszi Járműipar 2016 elnevezésű konferenciát, melyet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyitott meg.

MÉRNÖK HALLGATÓK VERSENYE
Ismét megrendezésre került a mérnökhallgatók hagyományos versenye, a Techtogether Automotive Hungary, melyen 2014 és 2015 után ezúttal is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Formula Racing Team csapata (BME FRT) győzött. Idén 11 egyetem 17 csapata vett részt a vetélkedésen, amelynek célja, hogy segítse az autóipari vállalkozások és a mérnökhallgatók együttműködését.

AUTÓTECHNIKA
A negyedszázados jubileumát ünneplő AUTÓTECHNIKA szakkiállításon a hazai beszállító- és járműjavító-ipart kiszolgáló műszer- és garázsberendezés-forgalmazók, valamint a szakképzési szféra szereplői mutatták be kínálatukat. A rendezvény a partneri kapcsolatok bővítésére is kiváló lehetőséget nyújtott, hiszen egy helyen találkozhattak a gyártók és fenntartók.

A kiállítás minden napján nagy érdeklődés mellett zajlottak a magas színvonalú szakmai előadások és programok. Különösen nagy siker volt az idén először megszervezett AUTÓTECHNIKA Játszótér, ahol különböző munkafolyamatokat lehetett kipróbálni, valamint a szintén újdonság AUTÓTECHNIKA+ program, melynek keretén belül számos kiállító várta standján a látogatókat speciális alkatrész és szoftver bemutatókkal.

KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGTISZTELT MINKET JELENLÉTÉVEL, ÉS HOZZÁJÁRULT A RENDEZVÉNY SIKERÉHEZ!
A kiállításon készült képeket itt tekintheti meg.


Az Automotive Hungary kiállítás erre az évre bezárt.
Köszönjük, hogy a részesei voltak, jövőre újra találkozunk!


Már minden készen áll. Hamarosan nyitunk! Részletes programjainkat itt olvashatja.


Javában zajlik az építés! Már csak 1 nap van hátra nyitásig, még nem késő regisztrálni.


AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
2016. október 19-21. között

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a kiállításra csak a III. fogadón keresztül lehet belépni.

Az eddigi sikeres kiállítások alapján a Hungexpo Zrt. újra megrendezi a járműipar legnagyobb regionális fórumát, ahol minden járműipari ágazat képviselteti majd magát, multinacionális cégek, világmárkák, kis- és középvállalkozások egyaránt jelen lesznek, lefedve a járműgyártás teljes folyamatát.

Több, mint 250 kiállító nem csak üzleti, de HR ajánlatokkal is várja a látogatókat.
A 4 magyarországi autógyár mellett
olyan, a saját területükön meghatározó cégek lesznek kiállítók, mint például: AGC Glass, Beewatec, Bosch, Bridgestone, Continental, Duvenbeck, Fanuc, Flextronics, Karsai Műanyagtechnika, Kirchhoff, Knüppel, KUKA, LUK Savaria, MOL, Otto Fuchs, Shinwa, SMR, Takata, Thyssen Krupp, Wedco, ZF.
Számos város és régió is megjelenik a kiállításon, úgy, mint: Nyugat-Pannon Régió, Miskolc és Győr, és idén először csatlakozik hozzájuk Tatabánya is.
Kollektív bemutatókra is lehet számítani, hiszen közös kiállítói standokat szervez a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipar Kamara, a MAJOSZ és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara
A folyamatosan frissülő kiállítói lista itt olvasható.

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, melyek továbbra is az iparág egészét lefedő 3 kiemelt témakörre épülnek: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER
A hagyományosnak mondható programok mellett, mint az AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER diákverseny és a MAJOSZ-HIPA Beszállítói Fórum, idén számos újdonsággal is várjuk a szakembereket:

 • először szervezi az Automotive Hungary keretében a JETRO a japán-magyar alkatrész- és anyagbeszerzési üzletember találkozót
 • a Portfolió és a MAGE közösen szervezi a „JÁRMŰIPAR 2016” konferenciát
 • a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara mérnök továbbképzési programot tart e-mobilitás témában, melyen a részvételt a Kamara kötelező szakmai továbbképzésként ismeri el
 • Az IFKA - Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. aktuális gazdaságfejlesztési, foglalkoztatási, környezetvédelmi, logisztikai, pályázati együttműködési és minőségügyi témában szervez prezentációkat.
 • HIPA TIER UP! stand – A megjelenés célja, hogy erősítse a kooperációt a magyar járműipari egyetemek és a hazai KKV szektor között a szakmai tartalommal megtöltött gyakornoki programok és a közös kutatás-fejlesztési projektek területén

Részletes konferencia programjaink itt , állandó programjaink itt találhatók.

Társrendezvény:
AUTÓTECHNIKA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás
2016. október 19-22. (szerda-szombat)

Idén ősszel immáron 25. alkalommal nyitja meg kapuit az AUTÓTECHNIKA szakkiállítás, melyen a hazai beszállító- és járműjavító-ipart kiszolgáló műszer- és garázsberendezés-forgalmazók, valamint a szakképzési szféra szereplői mutatják be kínálatukat. Az Automotive Hungary-vel egy időben zajló rendezvény a partneri kapcsolatok bővítésére is kiváló lehetőség, hiszen egy helyen tapasztalható meg a gyártó- és fenntartó-ipar jövőjének összefonódása.

Jöjjön el Ön is a magyar járműipar komplex fórumára, ahol a gazdaság legdinamikusabb ágazata teljes körűen mutatkozik be!

Előzetes online regisztráció után a kiállítások ingyenesen megtekinthetők.

 

Bővebb információ: automotivexpo@hungexpo.hu