• #
  • #
  • #

Nyitó lap

AUTOMOTIVE HUNGARY 
7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
2019. október 16-18.

Ünnepélyes megnyitó 2019. október 16-án 9.30-kor a Türkiz teremben! 

A rendezvény fővédnöke: Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter

Az AUTOMOTIVE HUNGARY bemutatja a járműiparra jellemző ágazati mátrixot, amelyben megtalálhatók az elektronikaszámítástechnikaszoftver-, gép-, műanyag-, üveg-, vegyipar, és kompozit ipar egyes elemei.

Az autógyárak részvételén túl kiállítanak az alkatrészgyártókgyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselőigépjárműipari egységek és rendszerek-üzemi gyártó berendezések gyártóiforgalmazói,  rendszerintegrátorok, valamint az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók képviselői.

Bízunk benne, hogy 2019-ben Önt is látogatóink között üdvözölhetjük!

Regisztráljon ingyenesen a rendezvényre! 

RÉSZTVEVŐK

4 magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki - mellett számos, a saját területén meghatározó cég lesz jelen kiállítóként, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai várták a látogatókat.

Tervezett programok

AUTOMOTIVE - TECHTOGETHER

Idén kerül sor a 6. TECHTOGETHER verseny lebonyolításra, melynek célja most is a szorosabb kapcsolatteremtés a múszaki felsőokatatásban tanulók és járműipari cégek között. Emellett a verseny népszerűsíti a műszaki pályát a nézőként résztvevő középiskolás fiatalok számára.

INNOVÁCIÓS TERMÉKDÍJ

Tavaly került hirdette meg először a HUNGEXPO Zrt. Innovációs és Termékdíj pályázatot az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításon. A rengeteg pályázati anyag közül a szakmai zsűri (Magyar Gépjárműipari Egyesület, autopro.hu) négy kategóriában hirdetett Nagydíjat és egy kategóriában Különdíjat
A részletekért és jelentkezésért kattintson IDE!

SZAKMAI PARTNEREK

  • Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)
  • Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ)
  • Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

TÁRSRENDEZVÉNY

Az AUTOMOTIVE HUNGARY társrendezvénye, az AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás idén 28. alkalommal került megrendezésre. A hazai autójavító és -fenntartó ipar legjelentősebb szakmai fórumán a diagnosztika, a garázsberendezések és a gépjárműalkatrészek, valamint a szolgáltatások kínálatát egy fedél alatt tekinthették meg a gépjárműjavító szakma szereplői. A kiállítás három napja alkalmat teremtett a szakemberek számára, hogy megismerjék az autóiparhoz kapcsolódó ágazatok és szolgáltatások újdonságait, fejlesztéseit és bemutatásra került a villamos autók szervizelése, továbbá az ehhez szükséges műszerek és célszerszámok.


VISSZATEKINTÉS
AUTÓTECHNIKA - AUTOMOTIVE HUNGARY 2018

Sikerrel zárult a 6. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás és a 27. AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállításra szervezett szakmai konferenciák telt házzal zajlottak, és a résztvevők szerint különösen eredményes volt a beszállítói fórum, ahol számos üzlet köttetett. Az eddigi évek egyik legsikeresebb járműipari kiállításcsokra ért véget október 19-én. A három napos rendezvényen 15 országból, 255 kiállító vett részt, ami 2017-hez képest 16%-os emelkedést mutat. A megnövekedett érdeklődés a látogatószámon is megmutatkozott, hiszen átlagosan napi 20%-kal haladta meg a tavalyit. Bővebben: ITT

Köszönjük, hogy a részesei voltak, idén újra találkozunk!